Zusterhotels

Hotel Domburg4you

Hotel Domburg4you is een stijvol en knus hotel onderaan de Domburgse duinen. De kamers zijn met veel kleur ingericht en vanuit hier wandelt u zó het strand op! Ontspan met een boek uit onze minibieb en geniet van de zon op het gemeenschappelijke terras. Na een lange dag aan het strand of een dagje Domburg is de hotel Domburg4you een fijne plek om weer terug te keren naar een rustige en ontspannen ambiance.

Appartementen Middelburg4you

Appartementen Middelburg4you gelegen in het historische centrum van Middelburg is de perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Geniet van de bruisende stad Middelburg in combinatie van het relaxen op het privé terras. Boek nu uw verblijf en ontdek alles wat Middelburg te bieden heeft, of bezoek badplaats Domburg, het strand van Zoutelande en het pittoreske Veere om de hoek.

 

 

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen

Middenin het gezellige Domburgse centrum vindt u Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen. Hier staan ze bekend om hun overheerlijke pannenkoeken, gebakken volgens traditioneel Nederlands recept. Bent u op zoek naar een weekendje weg of een gezinsvakantie aan strand? Boven het pannenkoekhuis bevindt zich op de eerste verdieping het hotel. Het zes persoons appartement op de bovenste verdieping heeft een prachtig uitzicht over de hoofdstraat van Domburg.